SAMENVATTING INFORMATIEBIJEENKOMST 8 juni 2023

SAMENVATTING INFORMATIEBIJEENKOMST 8 juni 2023

Wij kunnen terugkijken op een goed bezochte bijeenkomst en willen alle aanwezigen daar allereerst hartelijk voor bedanken.

Tijdens deze bijeenkomst hebben wij iedereen bijgepraat over de ontwikkelingen en de bouwplannen van ons industrieterrein. Hierdoor is iedereen op de hoogte gesteld van wat er staat te gebeuren.

Vanuit Arcus heeft Pieter van Nieuwaal de ontwikkelingen en bouwplannen van Arcus met de daarbij bijbehorende werkzaamheden en de bereikbaarheid van het terrein gedeeld.

Leen de Koning heeft de plannen en ontwikkelingen van Ames Autobedrijf Dordrecht op de Rogam-locatie, gelegen tussen Mijlweg, Nijverheidsstraat en Eerste Tolstraat, verder toegelicht.

Gijsbert van der Klis (Projectmanager Economie van de gemeente Dordrecht) heeft een toelichting gegeven over het Ondernemersfonds Dordrecht, dat naar verwachting vanaf 2024 stadsbreed zal starten.

De bijeenkomst werd afgesloten met een interessante presentatie over “Veiligheid op de terreinen” en wat het belang van een BIZ hierbij is, door Joost Klaren van Alert Security.

Kortom, een geslaagde bijenkomst waarbij we heel veel belangrijke informatie hebben kunnen delen.

De presentaties en tekeningen die zijn getoond kunt u hier downloaden:

Tijdens de bijeenkomst zijn alle gestelde vragen beantwoord. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kunt u deze aan ons stellen via secretariaat@bizlouterbloemen.nl en zorgen wij ervoor dat u het antwoord z.s.m. ontvangt.

Bestuur BIZ Louterbloemen

Jose Advocaat