Start nieuwe fase groot onderhoud N3 op 4 september

Sinds 6 augustus werkt Rijkswaterstaat aan het groot onderhoud N3. Door de slechte staat van de weg is groot onderhoud noodzakelijk. Het werk duurt tot eind 2021. Tussen september 2020 en oktober 2021 werkt aannemer Boskalis aan het 100 km gedeelte van de N3 (Merwedestraat – A16). Tijdens deze werkzaamheden blijft de N3 (beperkt) open.

Meer lezen

Groot onderhoud N3

Vanaf 6 augustus tot eind 2021 werkt Rijkswaterstaat in verschillende fases aan de N3. Op donderdag 9 en vrijdag 10 juli zijn webinars georganiseerd over het groot onderhoud van de N3. Bedrijven rond de N3 kregen informatie over de werkzaamheden, omleidingen en alternatieven. Meer dan tachtig bedrijven namen in totaal deel. Ook werd de digitale toolbox N3 gepresenteerd. De toolboxen voor werkgevers en voor publiekstrekkers staan hier online.

Meer lezen

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) behaald

Foto: v.l.n.r. Leen de Koning (BIZ Louterbloemen- Duivelseiland), Frank Swaghoven (ParkTrust), Remko Mol (BIZ Krabbepolder Zeehaven Zuid), Ad van den Berg (ParkTrust) en Joep van Eijk (BIZ Dordtse Kil 1 en 2 & Amstelwijck-West).

We willen graag met jullie delen dat het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) wederom is behaald t/m 2022. Op bovenstaande foto zijn de BIZ-voorzitters en vertegenwoordigers van ParkTrust te zien met de certificaten van de terreinen. Het was een gezamenlijke certificering voor het complete bedrijventerrein.

Meer lezen

Nieuwsbrief mei 2020

Graag brengen wij jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte van actuele zaken rondom bedrijventerrein Louterbloemen / Duivelseiland. De volgende onderwerpen komen aan bod: Financieel Verslag 2019Groenonderhoud en onderhoud van de openbare ruimteHBR en Corona, Meldingen openbare ruimte, Biodiversiteit en “Ondernemer in de spotlight” Frank van Leeuwen Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics.

Meer lezen

Nieuwsbrief april 2020

Afgelopen dinsdag hebben we van het kabinet te horen gekregen dat de coronamaatregelen die aanvankelijk tot 6 april golden, nu tot en met dinsdag 28 april verlengd worden. Vanuit de gemeente hebben wij daarom samen met de ondernemersverenigingen voor u een aantal belangrijke ontwikkelingen op een rij gezet

Meer lezen

Nieuwsbrief maart 2020

Graag brengen wij jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte van actuele zaken rondom bedrijventerrein Louterbloemen / Duivelseiland. De volgende onderwerpen komen aan bod: Bram Voncken, gebiedsmanager HBR, Samenwerking Workrate Security, Meldingen openbare ruimten en “Ondernemer in de spotlight” Mirjam Addiks, beheerster van Dierenzorgcentrum Louterbloemen.   

Meer lezen

Gebied Louterbloemen-Duivelseiland nu extra beveiligd

Tijdens de nieuwjaarsborrel van BedrijvenInvesteringsZone (BIZ) Louterbloemen werd het startschot al gegeven, maar afgelopen week hebben verschillende bedrijven uit BIZ Louterbloemen-Duivelseiland de beveiligingscamera’s en slagbomen in werking gesteld. Hiermee is het bedrijventerrein Louterbloemen-Duivelseiland geheel beveiligd.

De slagbomen op de Van Leeuwenhoekweg werden tijdens een officiële openingshandeling in gebruik genomen. Het doel van de slagbomen en beveiligingscamera’s is om het bedrijventerrein een stuk veiliger te maken. ‘Voorheen was de entree aan de Van Leeuwenhoekweg in tegenstelling tot de Nijverheidsstraat niet beveiligd met camera’s. Hierdoor stond de achterdeur letterlijk open en kon men ongezien het bedrijventerrein opkomen. Dit heeft geleid tot twee incidenten waarbij een daderprofiel ontbrak.’ aldus Martijn Onnink van BIZ Louterbloemen-Duivelseiland.

Meer lezen

App Westelijke Dordtse Oever in Uitvoering online!

Werkzaamheden #A16N3 en DistriPark Dordrecht weten? Check de app Westelijke Dordtse Oever in Uitvoering, deze staat nu online! In deze app vindt u alle informatie over de werkzaamheden van het project Westelijke Dordtse Oever in Dordrecht. Er wordt belangrijke projectinformatie, de laatste planning en contactinformatie weergegeven . Ook kunt u op deze app vragen, opmerkingen of

Meer lezen