Veilig ondernemen – checklist

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid heeft een aantal checklists samengesteld over Veilig ondernemen. Deze zijn toegespitst op drie actuele onderwerpen en te vinden op LinkedIn, via onderstaande links: elektrische installatie (elektra) opslag van goederen (opslag) bewust bezig zijn met risico’s (risicomanagement)

Nieuwsbrief november 2021

Graag brengen wij jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte van actuele zaken rondom bedrijventerrein Louterbloemen / Duivelseiland. De volgende onderwerpen komen aan bod: Verslag activiteiten boekjaar 2020; MKB Dag Dordrecht; bericht vanuit Havenbedrijf Rotterdam; Beveiligingssystemen bedrijventerrein Louterbloemen; Rapportage overzicht 2e en 3e kwartaal 2021 en Meldingen openbare ruimte.

Meer lezen

Afsluitingen Noord- en Drechttunnel

In verband met werkzaamheden aan de technische installaties van de tunnels worden de Noord- en Drechttunnel in de weken 41/42/43 volledig afgesloten. Afsluiting Drechttunnel – week 41/42: woensdag 13 oktober vanaf 21.00u tot donderdag 14 oktober 05.00u donderdag 14 oktober vanaf 21.00u tot vrijdag 15 oktober 05.00u vrijdag 15 oktober vanaf 21.00u tot zaterdag 16

Meer lezen

Start nieuwe fase groot onderhoud N3 op 4 september

Sinds 6 augustus werkt Rijkswaterstaat aan het groot onderhoud N3. Door de slechte staat van de weg is groot onderhoud noodzakelijk. Het werk duurt tot eind 2021. Tussen september 2020 en oktober 2021 werkt aannemer Boskalis aan het 100 km gedeelte van de N3 (Merwedestraat – A16). Tijdens deze werkzaamheden blijft de N3 (beperkt) open.

Meer lezen

Groot onderhoud N3

Vanaf 6 augustus tot eind 2021 werkt Rijkswaterstaat in verschillende fases aan de N3. Op donderdag 9 en vrijdag 10 juli zijn webinars georganiseerd over het groot onderhoud van de N3. Bedrijven rond de N3 kregen informatie over de werkzaamheden, omleidingen en alternatieven. Meer dan tachtig bedrijven namen in totaal deel. Ook werd de digitale toolbox N3 gepresenteerd. De toolboxen voor werkgevers en voor publiekstrekkers staan hier online.

Meer lezen

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) behaald

Foto: v.l.n.r. Leen de Koning (BIZ Louterbloemen- Duivelseiland), Frank Swaghoven (ParkTrust), Remko Mol (BIZ Krabbepolder Zeehaven Zuid), Ad van den Berg (ParkTrust) en Joep van Eijk (BIZ Dordtse Kil 1 en 2 & Amstelwijck-West).

We willen graag met jullie delen dat het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) wederom is behaald t/m 2022. Op bovenstaande foto zijn de BIZ-voorzitters en vertegenwoordigers van ParkTrust te zien met de certificaten van de terreinen. Het was een gezamenlijke certificering voor het complete bedrijventerrein.

Meer lezen

Nieuwsbrief mei 2020

Graag brengen wij jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte van actuele zaken rondom bedrijventerrein Louterbloemen / Duivelseiland. De volgende onderwerpen komen aan bod: Financieel Verslag 2019Groenonderhoud en onderhoud van de openbare ruimteHBR en Corona, Meldingen openbare ruimte, Biodiversiteit en “Ondernemer in de spotlight” Frank van Leeuwen Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics.

Meer lezen

Nieuwsbrief april 2020

Afgelopen dinsdag hebben we van het kabinet te horen gekregen dat de coronamaatregelen die aanvankelijk tot 6 april golden, nu tot en met dinsdag 28 april verlengd worden. Vanuit de gemeente hebben wij daarom samen met de ondernemersverenigingen voor u een aantal belangrijke ontwikkelingen op een rij gezet

Meer lezen

Nieuwsbrief maart 2020

Graag brengen wij jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte van actuele zaken rondom bedrijventerrein Louterbloemen / Duivelseiland. De volgende onderwerpen komen aan bod: Bram Voncken, gebiedsmanager HBR, Samenwerking Workrate Security, Meldingen openbare ruimten en “Ondernemer in de spotlight” Mirjam Addiks, beheerster van Dierenzorgcentrum Louterbloemen.   

Meer lezen