BIZ staat voor Bedrijven Investeringszone en maakt het ondernemers mogelijk om gezamenlijk te investeren in de kwaliteit van het bedrijventerrein.

Gezamenlijk investeren in kwaliteit

Gezamenlijk werken de ondernemers aan veiligheid, leefbaarheid en het bevorderen van de aantrekkelijkheid en bereikbaarheid van bedrijventerrein Louter Bloemen. Daarnaast streeft BIZ Louter Bloemen naar een bloeiend economisch klimaat, waarbij de onderlinge contacten verbeteren en de onderlinge bedrijven meer samenwerken.

Het bedrijventerrein Louter Bloemen is in de jaren 60 van de vorige eeuw ontwikkeld. Op het bedrijventerrein zijn ongeveer 70 bedrijven gevestigd. Het bestuur van de stichting bestaat hoofdzakelijk uit ondernemers van de bedrijven uit Louter Bloemen.


Leen de Koning 
Voorzitter
Amega Groep BV

Pieter van Nieuwaal

Secretaris
Arcus Nederland BV

Lennard Bouwer

Penningmeester
Administratie- en Adviesburo Bouwer BV

Gerard Bouwer

Algemeen Bestuurslid
Administratie- en Adviesburo Bouwer BV

Martijn Onnink

Algemeen bestuurslid
De Mijl Vastgoed

Ramon Grundel

Algemeen bestuurslid
Netwerk NV

Leo Marinissen
Algemeen bestuurslid
MOBILE containing

Monique Walraven
Parkmanager
ParkTrust
 

Kwaliteit, veiligheid en leefbaarheid

BIZ Louter Bloemen maakt het mogelijk voor de ondernemers om gezamenlijk te investeren in kwaliteit, veiligheid en leefbaarheid van de bedrijfsomgeving. In 2012 en 2017 hebben de ondernemers van Louter Bloemen hiermee ingestemd.

Door de realisatie van middelen zoals slagbomen, camera’s en door het uitvoeren van permanente surveillances op het bedrijventerrein, is de criminaliteit de afgelopen jaren met meer dan 70% gedaald. De stichting streeft er naar om samen met de partners de kwaliteit van Louter Bloemen hoog te houden en heeft daar bindende afspraken over gemaakt. Het verkregen certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B) is daar een belangrijk onderdeel van.