Update Revitalisering / Verlenging BIZ

Update Revitalisering / Verlenging BIZ

Datum: 13 december 2016
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Arcus

Op 13 december 2016 organiseert BIZ Louterbloemen voor u een ondernemersbijeenkomst inzake de revitalisering van het bedrijventerrein LouterBloemen en verlenging van de BIZ Louterbloemen met een uitbreiding naar het Duivelseiland.

Wellicht heeft u de werkzaamheden van Evides en Stedin reeds opgemerkt of zelfs overlast hiervan ondervonden. Deze werkzaamheden gaan vooraf aan de revitalisering van het hele bedrijventerrein, die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2017 zal de revitalisering van het terrein aanvangen. Het Havenbedrijf Rotterdam praat u graag bij over de stand van zaken. Daarnaast zal de termijn van de BIZ Louterbloemen moeten worden verlengd. Het bestuur van de BIZ en de Gemeente praten u graag bij over de status van de verlening.

Programma
17.00 – 17.15 Inloop met bubbels;
17.15 – 17.25 Start van de bijeenkomst – opening Leen de Koning;
17.25 – 17.45 Update Stand van zaken Revitalisering – Havenbedrijf Rotterdam;
17.45 – 18.15 Update Stand van zaken Verleninging BIZ;
18.15 – 18.30 Rondvraag.
Locatie: Arcus Nijverheidstraat 4, Dordrecht

Mocht u naast de hiervoor genoemde punten nog andere zaken aan de orde willen stellen dan verzoeken wij dit te laten weten, zodat wij ook daaraan in deze bijeenkomst aandacht kunnen geven.
Het zou mooi zijn, indien u allen op deze voorlichtings- contactavond aanwezig zou kunnen zijn, omdat uw betrokkenheid onmisbaar is en wij gezamenlijk tot belangrijke verbeteringen kunnen komen, die voor ons allen waardevol zijn.

Wij stellen uw aanwezigheid op prijs. In verband met de catering en beschikbare plaatsen verzoeken wij u vooraf in te schrijven middels een e-mail naar info@louterbloemen.nl.

Graag tot ziens op woensdag 13 december a.s.

Namens het bestuur van BIZ & SBBD Louterbloemen

bizlouterbloemen