Revitalisatie LouterBloemen

Revitalisatie LouterBloemen

Datum: 13 april 2016
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Arcus

Zoals een aantal van U op vorige bijeenkomsten van de Bedrijven Investeringszone Louterbloemen reeds hebben gehoord, zal het Havenbedrijf Rotterdam de openbare ruimte op ons bedrijventerrein grondig gaan aanpakken.

De plannen richten zich op het verbeteren van de uitstraling, veiligheid en professionaliteit van ons bedrijventerrein, waarbij zaken als eenrichtingsverkeer, parkeren en bekabeling aan de orde zijn. Het Havenbedrijf Rotterdam heeft alle input van de ondernemers verwerkt en wil een laatste versie van de voorstellen tot aanpassing bespreken met de ondernemers van bedrijventerrein Louterbloemen om deze versie een definitief ontwerp te laten worden.

Wij nodigen u uit voor een ondernemersbijeenkomst op woensdag 13 april a.s. bij Arcus, waar het Havenbedrijf Rotterdam en de ingenieursbureaus IV-Infra en Staro BV het ontwerp voorleggen aan de ondernemers. Daarna zal het ontwerp definitief zijn vastgesteld.

Programma:

  • 17.00 -17.30 Inloop
  • 17.30 – 17.45 Start bijeenkomst door BIZ Louterbloemen & SBBD Louterbloemen.
  • 17.45 – 18.45 Presentatie Havenbedrijf Rotterdam over revitalisatie plannen
  • 18.45 – 19.15 Vragen
  • 19.15 – 20.00 Napraten, netwerken en  borrel

Locatie: Arcus Nijverheidstraat 4, Dordrecht

Wij stellen uw aanwezigheid op prijs. In verband met de catering en beschikbare plaatsen verzoeken wij u vooraf in te schrijven middels een e-mail naar info@louterbloemen.nl.

Graag tot ziens op woensdag 13 april a.s.

Namens het bestuur van BIZ & SBBD Louterbloemen

bizlouterbloemen