Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) behaald

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) behaald

Foto: v.l.n.r. Leen de Koning (BIZ Louterbloemen- Duivelseiland), Frank Swaghoven (ParkTrust), Remko Mol (BIZ Krabbepolder Zeehaven Zuid), Ad van den Berg (ParkTrust) en Joep van Eijk (BIZ Dordtse Kil 1 en 2 & Amstelwijck-West).

We willen graag met jullie delen dat het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) wederom is behaald t/m 2022. Op bovenstaande foto zijn de BIZ-voorzitters en vertegenwoordigers van ParkTrust te zien met de certificaten van de terreinen. Het was een gezamenlijke certificering voor het complete bedrijventerrein.

In samenwerking met de politie, handhaving, de Veiligheidsregio, de gemeente Dordrecht en de ondernemers heeft ParkTrust de begeleiding op zich genomen voor de gewilde KIWA certificering. Het gaat hier over een samenwerking tussen de genoemde partners op het gebied van schoon, heel en veilig. Een nuttig instrument die de samenwerking vorm en inhoud geeft.

Een KIWA certificering krijg je niet zomaar en diverse verzekeringsmaatschappijen geven veelal een korting op de opstal verzekering van 10% tot 15%. De voorwaarden hiervoor moeten zijn:

  • Het KIWA certificaat
  • Camerabewaking (slagbomen/hekken)
  • Parkmanagement voor de borging van e.e.a.
  • Een samenwerking tussen de ondernemers (o.a. BIZ)

Het WDO gebied voldoet hier ruimschoots aan. Mocht u meer informatie willen om bijvoorbeeld uw verzekeringsmaatschappij te benaderen dan horen wij dit graag.

Bestuur BIZ Louterbloemen-Duivelseiland

Jose Advocaat