BIZ Bijeenkomst – Revistalisatie / Glasvezelnetwerk

BIZ Bijeenkomst – Revistalisatie / Glasvezelnetwerk

Datum: 16 december 2015
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Ames Audi Centrum

Het Havenbedrijf Rotterdam is voornemens om de openbare ruimte op ons bedrijventerrein flink te verbeteren.

De plannen richten zich op het verbeteren van de uitstraling, veiligheid en professionaliteit van ons bedrijventerrein, waarbij zaken als eenrichtingverkeer, parkeren en bekabeling aan de orde zijn. De input van de ondernemers zelf is van groot belang omdat wij (met ons personeel) iedere dag werkzaam zijn op bedrijventerrein Louterbloemen.

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft inmiddels een aantal voorstellen gemaakt en de ondernemers en de pand eigenaren gevraagd hun input te geven op deze voorstellen. De input is zowel collectief (als op vorige bijeenkomsten besproken) als individueel met verschillende ondernemers door het Havenbedrijf Rotterdam verkregen. Al deze input heeft geleid tot een concreet voorstel dat het Havenbedrijf Rotterdam met ons wil delen.

Daarnaast kunnen wij ons wellicht verenigen en voordelen behalen door een aantal zaken collectief te regelen. Doel hiervan is uiteraard verbetering van de service en om scherpere tarieven te behalen. Op de vorige bijeenkomst kwam reeds naar voren dat glasvezelaansluitingen een grote wens van de ondernemers is.

Wij nodigen u uit voor de ondernemersbijeenkomst op 16 december 2015 bij Ames Audi Centrum. Het Havenbedrijf Rotterdam (HbR) zal tijdens deze bijeenkomst haar plannen voor de revitalisatie toelichten, Fore Freedom zal een glasvezelaanbieding neerleggen en wij willen graag met u in gesprek komen over uw wensen en gedachten om ons bedrijventerrein te verbeteren.

Programma:

  • 16.00 – 16.30 Inloop
  • 16.30 – 16.45 Start bijeenkomst door BIZ Louterbloemen & SBBD Louterbloemen.
  • 17.45 – 17.45 Presentatie Havenbedrijf Rotterdam over revitalisatie plannen
  • 17.45 – 18.15 Glasvezelaanbieding van Fore Freedom (over volledig open netwerk)
  • 18.15 – 18.30 Vragen
  • 18.30 – 19.30 Napraten, netwerken enĀ  borrel

Locatie Ames Audi Centrum, Mijlweg 33 3316BE Dordrecht

 

bizlouterbloemen