Groot onderhoud N3

Groot onderhoud N3

Vanaf 6 augustus tot eind 2021 werkt Rijkswaterstaat in verschillende fases aan de N3. Op donderdag 9 en vrijdag 10 juli zijn webinars georganiseerd over het groot onderhoud van de N3. Bedrijven rond de N3 kregen informatie over de werkzaamheden, omleidingen en alternatieven. Meer dan tachtig bedrijven namen in totaal deel. Ook werd de digitale toolbox N3 gepresenteerd. De toolboxen voor werkgevers en voor publiekstrekkers staan hier online.

Heeft u het webinar niet kunnen bijwonen?
Geen probleem, onderstaand meer informatie over de communicatie Toolbox N3 en via de link kunt u ook de presentatie van Rijkswaterstaat terugvinden.Klik hier voor de animatie video over de renovatie van de Wantijbrug.

Inhoud toolbox groot onderhoud N3
In de digitale toolbox zijn communicatiemiddelen als factsheets en omleidingsroutes opgenomen. Daarnaast zijn voorbeeldteksten opgenomen die bedrijven op het intranet kunnen plaatsen voor werknemers en een link naar alle acties om bedrijven en medewerkers te ondersteunen. Omdat ook recreatief verkeer gebruik maakt van de N3 is een speciale toolbox voor publiekstrekkers gemaakt. Circa 25 hotels, horeca, campings, sportverenigingen en musea hebben de toolbox N3 publiekstrekkers inmiddels ontvangen.

Klik hier voor meer informatie: https://samenbereikbaar.nl/project/onderhoud-n3-in-augustus-2020-van-start-toolbox/

bizlouterbloemen