Aanbrengen kruisbelijning inritten met spoorkruising in Dordrecht Zeehavengebied

Aanbrengen kruisbelijning inritten met spoorkruising in Dordrecht Zeehavengebied

Via deze weg willen we u op de hoogte stellen van de geplande werkzaamheden aan de spoorwegkruisingen in het Dordrecht Zeehavengebied. U krijgt deze mail omdat uw bedrijf één of meerdere opritten heeft die kruisen met het goederenspoor.

Veiligheid en zichtbaarheid
Om de veiligheid te vergroten in het Dordrecht Zeehavengebied gaat ProRail kruizen aanbrengen op de inritten en overwegen zodat weggebruikers niet parkeren of stilstaan op het spoor.

Planning
De komende weken zullen we de thermoplast belijning aanbrengen vanaf maandag 7 november 2022 tot uiterlijk eind november. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 16.00 uur. Het aanbrengen van de kruizen is weersafhankelijk en kan alleen worden uitgevoerd als het boven 10 graden is en het niet constant regent. Het is daarom niet mogelijk om lange tijd vooruit te bepalen op welk moment de belijning wordt aangebracht.

We zullen de straten in de volgende volgorde doorlopen: Starten achteraan de Donker Duyvisweg, Wieldrechtseweg, Kreekweg, Kilkade, Mijlweg, v Leeuwenhoekweg, s Gravendeelsedijk.

Wat betekent het voor u?
De werkzaamheden duren ongeveer 30 minuten per inrit. Dan kunt u niet met voertuigen over de inrit rijden. Indien uw bedrijf enkel via één inrit bereikbaar is raden we aan om auto’s die gedurende de dag nodig zijn buiten het terrein te parkeren. De bedrijven met één inrit zullen we een werkdag van tevoren laten weten dat we langs kunnen komen. Als uw bedrijf meerdere inritten heeft willen we u vragen om gebruik te maken van een andere inrit.

De komende maanden wordt bij een aantal locaties ook de bestrating aangepast om een deel van het kruis in te straten. Hier krijgen de bedrijven later nog bericht over.

Voor vragen ben ik telefonisch en via de mail bereikbaar,
Alvast bedankt voor uw geduld en begrip,

Met vriendelijke groet,

Roald Benschop | Bouwmanager | Projecten
E-mail: Roald.Benschop@prorail.nl
M: 06 4806 7637
www.prorail.nl | Regio Randstad Zuid

Jose Advocaat